fredag 15 februari 2013

Glutenfria, äggfria och majsfria chokladmuffins





Hej!
En liten utmaning igen. Dessa skulle vara fria från gluten, majs, ägg och fick inte innehålla andra mjölkprodukter än smör och getost :) Skippade getosten.. Gjorde en liten sats på 6 små muffins. Här kommer receptet:

Chokladmuffins  utan ägg, gluten, majs..

20 g smör
1/2 dl socker
1 tsk vaniljsocker
1/2 banan
1/2 dl rismjöl
1 msk kokosflingor
30 g mörk choklad
1 msk kakaopulver

Smält smöret, lägg i chokladbitarna och rör om tills de smälter. Tillsätt sockret och rör om. Mosa bananen. Blanda de torra ingredienserna och varva ner dem tillsammans med bananmoset i chokladsmeten. Ta lite mer rismjöl om smeten känns för lös. Klicka ut i formar och grädda ca 20 minuter i 200 grader. 

2 kommentarer:

  1. Hej, Jag heter John från Fooduel.com. Det är en plats där användarna röstar recept
    1 till 10.

    Det finns en rangordning av de bästa recepten och en profil med dina röstat recept. Varje recept har en länk till bloggen som tillhör receptet. På så sätt kommer du att få trafik till din blogg

    Det är enkelt, snabbt och roligt. Det bästa fotot recept kommer att vara här.

    Jag inbjuder dig att komma in, lägg till din blogg och ladda ett recept med en fin bild.

    Vi skulle älska att du deltar med några recept som. Look Amazing!


    Vänlig hälsning,


    http://www.Fooduel.com

    SvaraRadera
  2. jag och min syster gjorde sånn a här muffins men vi tog ingen banan i för vi gillar inte de (iallafall inte jag) efter vi lagt i ugnen och allt sånt dom blev brända och hårda som sten är de för att vi inte använde banan?

    SvaraRadera